снимка pixabayВ Германия пуснаха в суперите антигенни тестове и буквално бяха

...
снимка pixabayВ Германия пуснаха в суперите антигенни тестове и буквално бяха
Коментари Харесай

Германците изкупиха първите ковид тестове, пуснати за продажба в суперите

снимка pixabay

В Германия пуснаха в суперите антигенни проби и безусловно бяха изчерпани за часове, съобщи Франс прес, представен от.

" Искаме да уверим всички, които си потеглиха с празни ръце, че в околните дни чакаме нови партиди ", съобщи представител на веригата магазини пред в. " Билд ".

Сайтът на конкурентна верига пък съвсем се претрупа, щом тя стартира да продава онлайн комплекти от проби за домашна приложимост, предава Българска телеграфна агенция. Германското държавно управление разчита, че антигенните проби ще се употребяват всеобщо, с цел да реализира тактиката си за прогресивно разхлабване на антивирусните ограничения, до момента в който публичното мнение е недоволно от към момента бавното движение на имунизацията в страната.

От понеделник нататък германците ще имат право на по един безвъзмезден антигенен тест седмично, който ще се прави от експерти в аптеките или сертифицираните тестови центрове.

Много производители са получили и позволение за произвеждане на проби за домашна приложимост. Целта е да се обезпечи на хората повече независимост след месеци рестрикции, само че специалисти акцентират, че бързите проби не са толкоз точни колкото Пи Си Ар тестванията, и че защитните ограничения би трябвало да се съблюдават даже при негативен тест.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР